Sporten en studeren in Amerika. Neem contact met ons op voor meer informatie: info@globalsportandstudy.nl
Jade Massing wint Region VI Championship!

Jade Massing wint Region VI Championship!

Jade Massing, keepster bij Pratt Community College heeft gisteren met haar team het kampioenschap in NJCAA Region VI in de wacht gesleept! In de spannende finale van het Championship Tournament waren de Beavers met een 2-0 overwinning over het team van Allen County Community College de felbegeerde titel binnen te halen.

Hoofdrol
In de finale tegen Allen County Community College, de grote rivaal was er wederom een grote hoofdrol weggelegd voor Jade. De voormalige keepster van RVVH Ridderkerk (veld) en het zaalvoetbalteam van Bristol Team uit Ridderkerk was met maar leifst negen reddingen en het stoppen van een strafschop mede verantwoordelijk voor de het houden van de nul.

NJCAA Plains District Championship
Zaterdag 5 november zijn de Beavers de gast van de eerste wedstrijd om het NJCAA Plains District Championship. Tegenstander is dan het als 7e geplaatste team van  Northeast Community College Hawks uit Norfolk, Nebraska. De Hawks zijn afgelopen zondag kampioen geworden in de Region 11.

LEES OOK:

Jade Massing, National GK of The Week

Wil jij ook de verhalen van onze student-sporters blijven volgen; like ons dan ook op Facebook, en volg ons op Instagram.

Lijkt het jou ook leuk om in Amerika of Canada te sporten en studeren? Meld je dan nu hier vrijblijvend aan en wij nemen snel met je contact op!

 

Leave a Reply