Sporten en studeren in Amerika. Neem contact met ons op voor meer informatie: info@globalsportandstudy.nl
Jesper van Halderen scoort weer!

Jesper van Halderen scoort weer!

Jesper blijft scoren voor het team van Casper College. Zaterdag maakte de voormalige speler van Hollandia al weer zijn 13e doelpunt in de 15e wedstrijd van het seizoen, en staat hierdoor op de 6e plaats van de lijst van topscorers in de Division I van de NJCAA. 

    
Foto’s: Jesper als international van het Nederlands zaalvoetbalteam onder 19.

Naast het maken van doelpunten, heeft Jesper dit seizoen ook al 9 assists op zijn naam staan. Zo was Jesper zaterdag ook weer goed voor 2 assists in de met 7-1 gewonnen wedstrijd tegen het team van Northwest College. Hiermee komt Jesper op de 5e plaats van assists en met een totaal van 35 punten op de 4e plaats van de meeste waardevolle speler in de NJCAA Divison I. Zie ook onderstaande tabel:


Statistieken van Jesper van Halderen.


Foto: Selectie Casper College Thunderbirds, seizoen 2022 – 2023.

LEES OOK:
Rondje langs de voetbalvelden

Zaterdag spelen de Thunderbirds de laatste wedstrijd in Region 9 competitie tegen het team van Central Wyoming College. Vanaf zaterdag 22 oktober wordt het kampioenschap toernooi in de Region 9 gespeeld. In de huidige tussenstand staan de de Thunderbirds op de eerste plaats.

Tussenstand in Region 9 van de NJCAA Division I.

Wil jij ook de verhalen van onze student-sporters blijven volgen; like ons dan ook op Facebook, en volg ons op Instagram.

Lijkt het jou ook leuk om in Amerika of Canada te sporten en studeren? Meld je dan nu hier vrijblijvend aan en wij nemen snel met je contact op!

Leave a Reply