Sporten en studeren in Amerika. Neem contact met ons op voor meer informatie: info@globalsportandstudy.nl
Laura Jansen 1000 digs!

Laura Jansen 1000 digs!

Laura Jansen haalt weer dubbele cijfers! De 17 digs & 11 kills tegen Oregon waren alweer haar tweede “double-double” dit seizoen. En Laura haalde ook de mijlpaal van 1,000 digs in haar college carrière!

In de wedstrijd op 7 oktober tegen het team van de University of Oregon scoorde zij al weer haar tweede “double-double” met 17 digs en 11 kills. En op zondag 9 oktober in de wedstrijd tegen Oregon State University zorgde Laura voor een nieuwe mijlpaal in haar toch al heel bijzondere carrière in Amerika.

Bekijk hieronder de highlights van de wedstrijd tegen de Univeristy of Oregon.


PAC-12


Inmiddels zit Laura met de Cougars volop in de strijd om het kampioenschap in de sterke PAC-12 conference. Na acht wedstrijden staat het team van Washington State University op een keurige zesde plaats.

Komend weekend staan er voor Laura weer twee wedstrijden in de PAC-12 op het programma. Vrijdag zijn de Wildcats van de University of Arizona met de Nederlandse speelster Puk Stubbe de tegenstander en zondag het team van Arizona State University.

Wij wensen Laura natuurlijk heel veel succes!

LEES OOK:
Laura Jansen MVP Cougar Challange Tournament

Wil jij ook de verhalen van onze student-sporters blijven volgen; like ons dan ook op Facebook, en volg ons op Instagram.

Lijkt het jou ook leuk om in Amerika of Canada te sporten en studeren? Meld je dan nu hier vrijblijvend aan en wij nemen snel met je contact op!

Leave a Reply