Sporten en studeren in Amerika. Neem contact met ons op voor meer informatie: info@globalsportandstudy.nl
Lisa Luini C-USA Co-Pair of the Month!

Lisa Luini C-USA Co-Pair of the Month!

Beachvolleybalster Lisa Luini heeft samen met haar partner Lucie Pokorna de titel van Conference-USA’s Co-Pair of the Month voor de maand oktober behaald. Deze eer delen zij met het duo Ashleigh Adams en Julie Honzovicova van Florida Atlantic University.

Kwalificatie voor het AVCA Collegiate Beach Championship Tournament
Lisa en Lucie behaalden vorige maand een heel knappe eerste plaats tijdens het East Coast Qualifier tournament. Met deze overwinning plaatsen zij zich direct voor het AVCA Fall Collegiate Beach Championships Tournament.

LEES OOK:
NK Beachvolleybal met Lisa, Kyran en Calvin

Het duo begon het kwalificatietoernooi met een nederlaag in drie sets tegen het team van Stetson University. Hierna herpakten zij zich knap met vier opeenvolgende winnende overwinningen op de teams van Tampa, LSU, wederom Stetson en Florida State University. In de finale moezten zij het opnemen tegen hun teamgenoten bij Florida International University, Giada Bianchi en Alicia Pratesi. Met een overwinning in twee sets verzekerde het duo Luini-Pokorna zich van de eerste plaats en een plek bij de beste 64 teams in de AVCA Fall Collegiate Beach Championships.


Foto: 1e prijs voor Lisa Luini en Lucie Pokorna en 2e prijs voor Giada Bianchi en Alicia Pratesi.

AVCA Fall Collegiate Beach Championships
Lisa en Lucie eindigden als vierde in de poule en plaatsten zich hiermee voor de knockout-fase voor de plekken 33 tot en met 64. Na vier overwinningen wisten zij ook in de finale te winnen van het team van South Carolina, waarmee zij de 33e plaats op de nationale ranglijst wisten veilig te stellen.

Wil jij ook de verhalen van onze student-sporters blijven volgen; like ons dan ook op Facebook, en volg ons op Instagram.

Lijkt het jou ook leuk om in Amerika of Canada te sporten en studeren? Meld je dan nu hier vrijblijvend aan en wij nemen snel met je contact op!

Leave a Reply