Sporten en studeren in Amerika. Neem contact met ons op voor meer informatie: info@globalsportandstudy.nl
Lisanne van Houwelingen, “Attacker of the Week”

Lisanne van Houwelingen, “Attacker of the Week”

Met slechts één wedstrijd in de week maakte volleybalster Lisanne van Houwelingen, senior aan de Missouri Baptist University, optimaal gebruik van de mogelijkheid om haar eerste American Midwest Conference (AMC) “Attacker of the Week” prijs in de wacht te slepen. 

 

Lisanne is de tweede speelster van het team van Missouri Baptist University die deze prijs in 2022 wint. De diagonaal speelster afkomstig van Volley Tilburg was afgelopen maandag heel goed op dreef in de 3 sets (25-19, 25-16, 25-11) overwinning op het team Stephens College. In de twee sets die Lisanne speelde zorgde zij voor 9 kills (met een percentage van .571) en een service-ace.

Als AMC “Aanvalster van de Week” komt Van Houwelingen nu ook in aanmerking voor de NAIA Women’s Volleyball Attacker of the Week.

Dinsdag wonnen de Spartans met 3-0 van het team van Harris-Stowe State University, en donderdag (Central Baptist College) en vrijdag (Lyon College) staan de laatste twee wedstrijden in de reguliere AMC competitie op het programma.

AMC Championship Tournament

   

Vanaf donderdag 8 november vindt het AMC Women’s Volleyball Championship plaats, waar de Spartans zich door hun huidige klassering (2e) op ranglijst al voor geplaatst hebben.

LEES OOK:
Lisanne van Houwelingen, kampioen AMC 2021

Wil jij ook de verhalen van onze student-sporters blijven volgen; like ons dan ook op Facebook, en volg ons op Instagram.

Lijkt het jou ook leuk om in Amerika of Canada te sporten en studeren? Meld je dan nu hier vrijblijvend aan en wij nemen snel met je contact op!

Leave a Reply