Sporten en studeren in Amerika. Neem contact met ons op voor meer informatie: info@globalsportandstudy.nl
Luc Roelofs met Raiders naar halve finale!

Luc Roelofs met Raiders naar halve finale!

Luc Roelofs is er met het voetbal team van Northwestern College in geslaagd om door te dringen tot de halve finales van het Great Plains Athletic Conference (GPAC) Championship Tournament.

 

Revanche
In de spannende kwartfinale tegen het team van Midland University was het team Northwestern College uiteindelijk de gelukkigste ploeg. Met het kleinst mogelijke verschil (1-0) wisten de Raiders de winst veilig te stellen. Hiermee namen zij revanche op de 1-0 nederlaag in de kwartfinale van vorig seizoen tegen Midland.


Foto: Luc (rechts) in actie in de wedstrijd tegen Midland van vorig seizoen.

Voor Luc is het alweer zijn vierde seizoen bij het team van de Raiders. In de zomer van 2020 vertrok de voormalige speler van onder meer De Treffers en de jeugdopleiding van NEC naar Amerika om daar te gaan voetballen in combinatie met studeren. Dit seizoen is Luc in 16 van de totaal 19 wedstrijden gestart als basisspeler.


Tabel: Career Statistics Luc Roelofs.

Halve Finale
Zaterdag wacht de halve finale met het team van Dordt University. De finale van het GPAC Championship Tournament staat voor donderdag 9 november op de agenda. In 2021 wist Luc al eerder de titel in de wacht te slepen.

LEES OOK:
Luc Roelofs, GPAC Championship!

Luc, wij wensen je natuurlijk heel veel succes zaterdag, en hopelijk weer een finale plaats en het GPAC Championship!

Wil jij ook de verhalen van onze student-sporters blijven volgen; like ons dan ook op Facebook, en volg ons op Instagram.

Lijkt het jou ook leuk om in Amerika of Canada te sporten en studeren? Meld je dan nu hier vrijblijvend aan en wij nemen snel met je contact op!

Leave a Reply