Sporten en studeren in Amerika. Neem contact met ons op voor meer informatie: info@globalsportandstudy.nl
Nikki van Wees, Scholar-Athlete of the Year

Nikki van Wees, Scholar-Athlete of the Year

Dat onze student-sporters het niet alleen goed doen als sporter, maar ook in de collegebanken goed presteren bewijst Nikki van Wees. Zij is onlangs gekozen tot Women’s Scholar Athlete of the Year!

Nikki is het toonbeeld van een student-athlete, die naast haar voetbaldromen ook haar academische ambities volledig waarmaakt. De vierdejaars studente van de Niagara University in Lewiston, New York ontving als beloning voor haar uitstekende prestaties tijdens de Purple Eagle Award Show op 25 april j.l. de prijs voor Women’s Scholar Athlete of the Year.

 
Foto’s: Nikki krijgt de Scholar-Athlete of the Award uitgereikt tijdens de de Purple Aegle Award Show.

Na de zomer verhuist Nikki naar Cumberland University in Nashville. Daar zal Nikki een MBA (Master of Business Administration) volgen en als Graduate Assistant voor de Athletic Department gaan werken.

Lees ook:
Nikki van Wees, halverwege het 4e jaar

 

Wil jij ook de avonturen van Nikki en onze andere student-sporters blijven volgen; like ons dan ook op Facebook, en volg ons op Instagram.

Lijkt het jou ook leuk om in Amerika te sporten en studeren? Meld je dan nu hier vrijblijvend aan en wij nemen snel met je contact op!

Leave a Reply