Sporten en studeren in Amerika. Neem contact met ons op voor meer informatie: info@globalsportandstudy.nl
Pippa Sickler maakt haar 1e doelpunt!

In de wedstrijd tegen Rider University heeft Pippa Sickler haar eerste doelpunt van het seizoen voor het team van Long Island University gemaakt!

In het vierde kwart zorgde Pippa met een rebound voor de aansluitende 2-3 treffer. Helaas slaagden de Sharks in de resterende minuten er niet meer in om de gelijkmaker op het scoreboard te krijgen.

Bekijk hieronder de beelden van het doelpunt van Pippa.

NEC
Afgelopen zondag verloren de Sharks ook de wedstrijd tegen Fairfield University met 2-3. Hierdoor staat het team van Long Island University nu op de vijfde plaats in de tussenstand van de NorthEast Conference (NEC), niet genoeg voor plaatsing voor het NEC Chamionship Tournament.

Vrijdag 28 oktober staat voor Pippa en onze Meilin Liotard al weer de laatste wedstrijd van het seizoen op het programma, de Sharks sluiten het seizoen dan af met de uitwedstrijd tegen het team van Wagner University.

Wil jij ook de verhalen van onze student-sporters blijven volgen; like ons dan ook op Facebook, en volg ons op Instagram.

Lijkt het jou ook leuk om in Amerika of Canada te sporten en studeren? Meld je dan nu hier vrijblijvend aan en wij nemen snel met je contact op!