Sporten en studeren in Amerika. Neem contact met ons op voor meer informatie: info@globalsportandstudy.nl
Succes voor Morningside trio

Succes voor Morningside trio

Afgelopen zaterdag speelde het team van de Morningside University, met ons Nederlandse trio, Annemiek Goedhart, Roselynn Bosman en Merel Kooij de  uitwedstrijd tegen het team van Doane University. Met een mooie 3-0 overwinning trokken de Mustangs aan het langste eind. 

Hoofdrol voor Roselynn Bosman

Voor Roselynn Bosman was een grote hoofdrol weggelegd in deze wedstrijd. Zij was verreweg de gevaarlijkste speelster aan de zijde van de Mustangs. Zo was Roselynn verantwoordelijk voor de assist bij het openingsdoelpunt en zorgde zij zelf ook voor de 2-0. Hierbij was Annemiek Goedhart de aangeefster.

     
Foto’s: Roselynn Bosman, (rechts) seizoen 2020 – 2021 in actie voor HC’03 uit Drempt.

Annemiek Goedhart

Met haar aanvallende acties en de assist bij het tweede doelpunt liet ook Annemiek Goedhart een goede indruk achter en liet zij ook duidelijk zien weer op de weg terug te zijn na haar blessure.

   
Foto’s: Annemiek Goedhart in actie voor Morningside University.

GPAC

In de tussenstand van de Great Plains Athletic Conference staan de Mustangs nu op de gedeelde 6e plaats.


Tussenstand GPAC per 4 oktober 2022.

Morgen (woensdag 5 oktober) spelen de Mustangs thuis tegen het team van Concordia University, en op zaterdag uit tegen Dordt University de volgende twee wedstrijden in de GPAC.

Wij wensen onze Mustangs, Annemiek, Roselynn en Merel de komende wedstrijden natuurlijk heel veel succes en plezier toe, en we blijven jullie natuurlijk volgen.

LEES OOK:
Annemiek Goedhart becomes a Mustang

Wil jij ook de verhalen van onze talenten blijven volgen; like ons dan ook op Facebook, en volg ons op Instagram.

Lijkt het jou ook leuk om in Amerika of Canada te sporten en studeren? Meld je dan nu hier vrijblijvend aan en wij nemen snel met je contact op.

Leave a Reply