Sporten en studeren in Amerika. Neem contact met ons op voor meer informatie: info@globalsportandstudy.nl
Jersey Hasenbos, scoort tweemaal!

Jersey Hasenbos, scoort tweemaal!

Jersey Hasenbos, vorig jaar nog spelend bij Myra in Amstelveen is na het behalen van haar VWO diploma op het Amstelveen College dit jaar gaan studeren en hockeyen op Kent State University in Kent, Ohio. Afgelopen zaterdag wist Jersey als freshman twee maal het net te vinden in de wedstrijd tegen Bellarmine University.

                                 
Jersey Hasenbos (Kent State University)                           Julia Doornebos (Bellarmine University)

Inmiddels heeft het field hockey team van Kent State University er al 10 wedstrijden op zitten, met een record van 6 gewonnen wedstrijden en 4 nederlagen. Zaterdag speelde zij tegen het team Bellarmine University met onze Julia Doornebos in de gelederen. Dit duel tussen twee van onze “Global Sport and Study’ student-athletes werd gewonnen door Jersy, die zelf met haar eerste twee doelpunten een groot aandeel had in de 5-0 overwinning.


Foto: Jersey in actie voor Myra MA1

MAC Conference

Voor Jersey en het team Kent State University was dit de derde wedstrijd in de Mid-American Conference. Met twee overwinningen op Ohio en Bellarmine en een nederlaag tegen het team van Central Michigan staan de Golden Flashes nu op een  gedeelde tweede plaats samen met het team van Longwood University, waar Floor Schouten speelt.


Stand MAC per 5 oktober 2021

En laat nu net voor vrijdag 8 oktober a.s. de wedstrijd tussen Kent State University en Longwood University op het programma staan. Wij kijken natuurlijk erg uit naar weer een wedstrijd tussen twee van onze student-athletes, en wensen Jersey en Floor heel veel succes en plezier!


Floor Schouten (Longwood University)

Wil jij ook de verhalen van onze student-sporters blijven volgen; like ons dan ook op Facebook, en volg ons op Instagram.

Lijkt het jou ook leuk om in Amerika of Canada te sporten en studeren? Meld je dan nu hier vrijblijvend aan en wij nemen snel met je contact op!

Leave a Reply