Sporten en studeren in Amerika. Neem contact met ons op voor meer informatie: info@globalsportandstudy.nl
Luc Roelofs, aan kop in de GPAC!

Luc Roelofs, aan kop in de GPAC!

Luc Roelofs heeft in zijn tweede jaar als voetballer bij de Raiders van Northwestern College een fantastische start van de competitie. Na twaalf wedstrijden staan de Raiders op een overall record van 10-1-1 (10 overwinningen, 1 gelijkspel en 1 nederlaag). In de GPAC staat het team van Luc op een record van 6-0-0, waarmee zij ook fier aan kop gaan in de tussenstand na zes wedstrijden.

De afgelopen weken stonden voor Luc de eerste wedstrijden in de GPAC (Great Plains Athletic Conference) op het programma. Gisteren wonnen de Raiders met 4-0 van het team van Dakota Weslyan University. Na eerdere overwinningen op de teams van Briar Cliff, Morningside University (team met  onze Victor Beker), Concordia, Mount Marty en Jamsetown was dit de zesde overwinning op rij in de GPAC.

Luc, die een vaste basiskracht is in het team van coach Dan Swier staat inmiddels op vier assists, waarvan 3 in de laatste twee wedstrijden.


Foto: Luc (#3) stelt zich voor aan het publiek.

GPAC

Northwestern College is een van de twaalf teams die hun competitie spelen in de sterke GPAC. Na de zes overwinningen staan de Raiders op een eerste plaats in de tussenstand, met Morningside op een voorlopige derde plaats.
De nummers 1 t/m 8 plaatsen zich voor het GPAC Championship Tournament, dat op 3 november begint met de kwartfinales.


Stand GPAC per 7 oktober 2021

A.s. zaterdag 9 oktober staat alweer de volgende wedstrijden op het programma, voor de Raiders is dan het team van Midland University de tegenstander.

Luc, we wensen je heel veel succes in het vervolg van de seizoen, en we blijven je natuurlijk volgen!

Wil jij ook de verhalen van onze student-sporters blijven volgen; like ons dan ook op Facebook, en volg ons op Instagram.

Lijkt het jou ook leuk om in Amerika of Canada te sporten en studeren? Meld je dan nu hier vrijblijvend aan en wij nemen snel met je contact op!

Leave a Reply