Sporten en studeren in Amerika. Neem contact met ons op voor meer informatie: info@globalsportandstudy.nl
Roselynn Bosman ontvangt eervolle vermelding

Roselynn Bosman ontvangt eervolle vermelding

Roselynn Bosman heeft als voetbalster bij Morningside University een eervolle vermelding ontvangen van de Great Plains Athletic Conference (GPAC) tijdens de bekendmaking van de 2022 athletes of the year and all-conference teams.

Roselynn heeft een heel succesvol seizoen achter de rug bij het team van de Morningside University Mustangs. De middenveldster is afkomstig van HC’03 uit Drempt, en ploeggenote van twee van onze andere speelsters Merel Kooij en Annemiek Goedhart. In de 18 wedstrijden die Roselynn dit seizoen voor de Mustangs speelde, was zij goed voor vier doelpunten en drie assists.

   

Het seizoen eindigde voor de Mustangs in de kwartfinales van het GPAC Chamionship Tournament, waarin het team van Hastings University met 3-0 te sterk was.

Roselynn, van harte gefeliciteerd met deze bijzondere nominatie, en nog veel plezier dit jaar op Morningside University!

LEES OOK:
Mustangs naar kwartfinales GPAC

Wil jij ook de verhalen van onze student-sporters blijven volgen; like ons dan ook op Facebook, en volg ons op Instagram.

Lijkt het jou ook leuk om in Amerika of Canada te sporten en studeren? Meld je dan nu hier vrijblijvend aan en wij nemen snel met je contact op!

Leave a Reply