Sporten en studeren in Amerika. Neem contact met ons op voor meer informatie: info@globalsportandstudy.nl
Ilse Sinnige maakt debuut in de Eredivisie!

Ilse Sinnige maakt debuut in de Eredivisie!

Eerder deze maand werd bekend dat Ilse Sinnige na 3 jaar in Amerika te hebben gestudeerd en gevolleybald de overstap maakt naar Set-Up’65  in Ootmarsum. En afgelopen zaterdag maakte Ilse haar officiële debuut in de Eredivisie in de uitwedstrijd tegen Sneek.

 


Foto: Ilse (midden, #8) in actie voor de Chanticleers”

Coastal Carolina University
In de zomer van 2019 begon Ilse aan haar avontuur in Amerika. Ilse toen nog spelend voor het team van Donitas dames 2, uitkomend in de tweede divisie koos er toen voor om haar volleybal carrière in combinatie met haar studie voor te zetten op de Coastal Carolina University in Conway, South Carolina.

Foto: Donitas Dames 2

 
En zeker ook volleyballend kende Ilse haar hoogtepunten, met bijzondere (persoonlijke) records, en de wedstrijden om het Sun Belt Championship.
 
 
Door een schouder blessure en operatie miste Ilse wel een gedeelte van het afgelopen seizoen, maar gelukkig is Ilse hier weer volledig van hersteld en sterk van teruggekomen. En zo stond zij ook bij de openingswedstrijd van de Sun Belt Conference weer in het veld in de wedstrijd tegen het team van de University of Arkansas at Little Rock met Laura en Laure Jansen in de gelederen.
 

Foto: Ilse in het midden tussen Laure (l) en Laura (r) na afloop van de wedstrijd.
 
 
Al met al mogen we concluderen dat Amerika voor Ilse een fantastisch en ook heel leerzaam avontuur is geweest. En zeker ook een periode van 2,5 jaar, waarin zij zich ook volleyballend (afkomstig van de tweede divisie) enorm is gegroeid en heeft kunnen ontwikkelen, en nu dan ook de stap heeft kunnen zetten naar de Eredivisie!Ilse, nogmaals van harte gefeliciteerd met je overstap het team van Lammerink Set-Up’65 en je debuut in de Eredivisie!

Wil jij ook de avonturen van onze andere student-sporters blijven volgen; like ons dan ook op Facebook, en volg ons op Instagram.

Lijkt het jou ook leuk om in Amerika te sporten en studeren? Meld je dan nu hier vrijblijvend aan en wij nemen snel met je contact op!

Leave a Reply