Sporten en studeren in Amerika. Neem contact met ons op voor meer informatie: info@globalsportandstudy.nl
Bo Verhulsdonk

Bo Verhulsdonk

Bo Verhulsdonk, geboren op 3 april 1984 in Zaandam, begon met tennis op 8 jarige leeftijd.

Ze speelde tennis bij de KNLTB bond en besloot op 12 jarige leeftijd naar Popey Goldstar tennisschool, onder leiding van Cliff Snider, over te gaan.

Amerika, Tampa Bay, Florida
De volgende stap was full- time tennis in Amerika. Ze verhuisde op haar 16de naar Tampa Bay Florida (2001). Deelname aan haar eerste professionele toernooi in Gainesville Florida smaakte naar meer. Bo ging de hele wereld over, van Australië naar Mexico, door heel Amerika en natuurlijk Europa. In 2007 stond Bo op de 578ste plek op de WTA ranking (wereldranglijst). Ook speelde zij dubbelspel en haar beste ranking was 663.

Bo kwam 5 jaar lang uit voor de tennisvereniging Courbevoie (Parijs, Frankrijk). Zij speelde op het hoogste niveau in Frankrijk.

Fitness
In 2010 eindigt haar professionele carrière. Vervolgens heeft zij de opleiding sportverzorging/sportmassage gedaan in Nederland. Ze ging de fitness branche in en vond een nieuwe passie. Met haar discipline en ervaring in de topsport helpt zij atleten met de fysieke begeleiding (training). Niet alleen door ze sterker, sneller en fitter te maken maar ook door te zorgen dat ze niet geblesseerd raken (blessure preventie). Daarom heeft zij ook de opleidingen NASM en Mylogenics release en activation (Overload Worldwide) gevolgd voor nog meer kennis.

Bo heeft een jarenlange ervaring in het begeleiden van topsporters en reguliere sporters.

The Barn Sport & Health
Samen met haar compagnon Wesley Pippel startte zij in mei 2019 The Barn Sport & Health te Lijnden. Een eigen trainingsruimte die optimaal ingericht is om functioneel te kunnen trainen. Elke sporter kan hier werken aan een optimale gezondheid. Een perfecte plek waar gewerkt wordt aan welke doelstelling dan ook.

Volgens Bo hoef je als sporter geen natuurtalent te zijn. Maar je moet wel over het talent beschikken om hard te kunnen werken. Met hard werken en een goede begeleiding kunnen dromen waar gemaakt worden.

Tennissen en studeren in Amerika
The Barn Sport & Health werkt samen met Global Sport and Study om jonge atleten te helpen met een sport en studie beurs in de Verenigde Staten.