Sporten en studeren in Amerika. Neem contact met ons op voor meer informatie: info@globalsportandstudy.nl
Goed nieuws van het keepersfront

Goed nieuws van het keepersfront

De afgelopen weken hebben wij mooie berichten ontvangen van twee van onze keepsters in de NJCAA voetbal competitie. Jade Massing (Pratt Community College) werd verkozen tot Goalkeeper of The Week en Larissa Haagsma maakte na lang blessure leed weer haar eerste minuten onder lat bij het team van Northern Oklahoma College.

Jade Massing, Pratt Community College
Vorig seizoen maakte Jade in haar debuutjaar al een grote indruk bij het team van de Beavers.


Foto: Pratt Community College, 2022-2023 Women’s Soccer Team

Ook in het nieuwe seizoen bewijst Jade in het doel wederom van grote waarde te zijn voor het team van coach Ashley Cordeiro. Met name in de thuiswedstrijd tegen Otero College was Jade het slot op de defensie. Met haar sterk optreden, met onder meer 8 reddingen hield zij de clean sheet vast, en was dit ook de basis voor de belangrijke 1-0 overwinning. Jade werd dan ook door de KJCCC (Kansas Jayhawk Community College Conference) terecht uitgekozen tot Goalkeeper of the Week.


Foto: Jade Massing, KJCCC Goalkeeper of the Week.

Na 5 gespeelde wedstrijden staan de Beavers op een overall record van 3-1-1. Morgen staat de volgende thuiswedstrijd al weer op het programma. Tegenstander is dan het het team van Southeast Community College.

LEES OOK:
Jade Massing, National GK of the Week
Jade Massing becomes a Beaver!


Larissa Haagsma, Northern Oklahoma College

Foto: Larissa Haagsma, Mavericks.

Larissa is inmiddels al weer aan haar derde seizoen bij het team van de Mavericks begonnen. Na een fantastisch eerste seizoen raakte Larissa helaas geblesseerd in de voorbereiding van het tweede seizoen.

Rentree
Inmiddels heeft de voormalige keepster van SC Buitenveldert haar rentree in het doel van Northern Oklahoma College gemaakt. Op zondag 4 september in de wedstrijd tegen Crowder College stond zij eindelijk weer in het veld. En ook afgelopen zondag pakte zij weer 10 minuten speeltijd in de wedstrijd tegen Northeastern Oklahoma A&M College.


Foto: Larissa in actie voor het team van Northern Oklahoma College.

LEES OOK:
Larissa Haagsma named Women’s Soccer Student Athlete of the Week
Cleansheet, een assist en een eerste plaats voor Larissa Haagsma
Larissa Haagsma becomes a “Maverick”

Wil jij ook de verhalen van onze talenten blijven volgen; like ons dan ook op Facebook, en volg ons op Instagram.

Lijkt het jou ook leuk om in Amerika of Canada te sporten en studeren? Meld je dan nu hier vrijblijvend aan en wij nemen snel met je contact op.

Leave a Reply